AGRAÏMENT AL PÚBLIC

muesta de cine queer La invertida

Després de finalitzar la primera edició de la mostra de cinema LGTBQ+ ‘La invertida’, volem donar les gràcies al públic que ens ha acompanyat durant aquests dos dies, assistint a les projeccions i participant als col·loquis duts a terme pels directors Adrián Silvestre i Zaida Carmona.

La implicació dels assistents ha estat clau en l’èxit d’aquest certamen, que ha tingut una gran acollida per part de la ciutadania i que ha comptat amb el suport i la col·laboració de l’àrea d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alcoi i el festival de cinema Animalcoi.

Sens dubte i després del tancament del festival, La Invertida ha complert el seu principal objectiu, en què es destacava la necessitat de difondre i donar a conèixer les realitats del col·lectiu LGTBIQ+ a la ciutadania a través del cinema i la cultura.

muesta de cine queer La invertida

 AGRADECIMIENTO AL PÚBLICO

Tras finalizar la primera edición de la muestra de cine LGTBQ+ ‘La invertida’, queremos dar las gracias al público que nos ha acompañado durante estos dos días, asistiendo a las proyecciones y participando en los coloquios llevados a cabo por los directores Adrián Silvestre y Zaida Carmona.

La implicación de los asistentes ha sido clave en el éxito de este certamen, que ha tenido una gran acogida por parte de la ciudadanía y que ha contado con el apoyo y colaboración del área de Igualdad del Ayuntamiento de Alcoi y el festival de cine Animalcoi.

Sin duda y tras el cierre del festival, La Invertida ha cumplido su principal objetivo, en el que se destacaba la necesidad de difundir y dar a conocer las realidades del colectivo LGTBIQ+ a la ciudadanía a través del cine y la cultura.